Elkészítés: A kenyereket beáztatom vízbe, pár perc elteltével kiveszem a vízből és kicsavarom. Hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, az aprított petrezselyemzöldet, a tojást, pirospaprikát, a májkrémet, a zsemlemorzsát, majd sózom és borsozom. Jól összekeverem az egészet. Ha nagyon folyékony a massza, akkor teszek még bele egy kicsi zsemlemorzsát.
A combokat megmosom, fölemelem a bőrét, és a bőre alá teszem a tölteléket. (Én jó nagyra tömöm őket. :))
Kiolajozott tepsibe helyezem őket. Ha marad a töltelékből, gombócokat formázok belőle, és a húsok mellé teszem. A combot tetejére öntök még 1-2 csepp olajat. Előmelegített sütőben aranybarnára sütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre