Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött csirkecomb IV.

90 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 4 egész csirkecomb
  • A töltelékhez:
  • 7 szelet száraz kenyér
  • 1 fej vöröshagyma
  • petrezselyemzöld
  • 1 tojás
  • pirospaprika
  • bors
  • 2 kiskonzerv sertésmájkrém
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa

Elkészítés

Elkészítés: A kenyereket beáztatom vízbe, pár perc elteltével kiveszem a vízből és kicsavarom. Hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, az aprított petrezselyemzöldet, a tojást, pirospaprikát, a májkrémet, a zsemlemorzsát, majd sózom és borsozom. Jól összekeverem az egészet. Ha nagyon folyékony a massza, akkor teszek még bele egy kicsi zsemlemorzsát.

A combokat megmosom, fölemelem a bőrét, és a bőre alá teszem a tölteléket. (Én jó nagyra tömöm őket. :))

Kiolajozott tepsibe helyezem őket. Ha marad a töltelékből, gombócokat formázok belőle, és a húsok mellé teszem. A combot tetejére öntök még 1-2 csepp olajat. Előmelegített sütőben aranybarnára sütöm.

Ezek is érdekelhetnek