Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette borklub: isteni töltött padlizsán, amit ki kell próbálnod

default user icon
MME
Főzés közben te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen bor illik az ételhez, vagy esetleg azon, hogy magát az ételt lehet-e és ha igen, akkor milyen borral ízesítsd? Új sorozatunkban, a Mindmegette Borklubban választ kapsz ezekre a kérdésekre. Május bora a hárslevelű volt. Árendás Eszter a Zsadányi Pincészet vezetője egy isteni töltött padlizsánt készített, amelynek raguját az egyik legismertebb magyar fehérborral ízesítette.

Itt találod a paradicsomraguval töltött padlizsán pontos receptjét! >>> 

3 HÁRSLEVELŰ CSIRKÉHEZ, BORJÚHOZ, SERTÉSHEZ - BORAJÁNLÓ >>> 

15 KIHAGYHATATLAN FINOMSÁG PADLIZSÁNBÓL >>> 

7 ABBAHAGYHATATLAN KAJA, AMIT PADLIZSÁNBÓL KÉSZÍTHETSZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss