Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojásos Stefánia szelet

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst alaposan összegyúrjuk a tejbe áztatott, majd kifacsart zsemlével, az apróra vágott hagymával, a fűszerekkel és 3 db nyers tojással. A maradék tojásokat megfőzzük, kihűtjük és megpucoljuk.
  2. Ezután egy kiolajozott őzgerinc alját beterítjük a hús egyharmadával, rásorakoztatjuk a főtt tojásokat, és betakarjuk a maradék hússal.
  3. Egy kevés olajjal meglocsoljuk, 170 fokos sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük fólia alatt, végül fólia nélkül 5 perc alatt pirosra sütjük.

    FASÍRT ÉS VAGDALT: VILLÁMGYORS VACSORA EGYSZERŰEN ÉS OLCSÓN >>> 

    STEFÁNIA FASÍRTGOLYÓK VAJBABBAL >>> 

    Még több sertéshúsos recept >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss