Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Stefánia húsgolyó

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat előző napon megfőzzük, kihűtjük, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük, így szépen lejön a héja, és jól szeletelhető lesz.
  2. A darált húst összekeverjük a fűszerekkel és a tojással. Összegyúrjuk, majd annyi zabpelyhet teszünk hozzá, hogy jól formázható legyen.
  3. A tojásokat keresztben kettévágjuk. A húsból lecsippentünk egy darabot, kilapogatjuk, közepébe teszünk egy fél tojást és becsomagoljuk.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 30 percig sütjük. Főzelékkel vagy salátával tálaljuk. 

    Ajánljuk még:

Megjegyzés

A klasszikus Stefánia szelet golyó változata. - kagica1

Ezek is érdekelhetnek