Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tepsis vendégváró

MME MME
4 3.6/5
120 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A húst megmossuk, megtisztítjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és hosszú hasábokra vágjuk.
Elkészítés: Közepes nagyságú tepsit kikenünk az olajjal. Elosztjuk benne a húst, rárakjuk a burgonyát. Egyenletesen rászórjuk a hagymákat, és sóval, borssal, ételízesítővel fűszerezzük. Aláöntünk 1-2 dl vizet, végül megszórjuk a pirospaprikával (ízlés szerint). Forró sütőbe toljuk, és lassú tűzön kb. 2 órát sütjük. Vegyes vágott savanyúságot kínálunk hozzá. Vendégek érkezése előtt előkészíthető, vasárnapi ebédnek is kitűnő.

Ezek is érdekelhetnek

Friss