Elkészítés: A hússzeleteket sózom, borsozom, lisztbe forgatom, és egy olyan serpenyőben, amit később a sütőbe is be tudok tenni, némi felhevített zsiradékon hirtelen mindkét oldalát megsütöm, majd kiszedem egy tányérra.
A megpucolt és nagyobb kockára vágott burgonyát besózom, beleteszem a serpenyőbe, ráhelyezem az elősütött hússzeleteket, majd leöntöm a tojással és reszelt fokhagymával elkevert tejföllel, amit ízlés szerint sózok is.
Alufóliával lefedve 200 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütöm, majd eltávolítom az alufóliát, és további 5-10 percre visszateszem, hogy szépen megpiruljon.
Forrón, aprított petrezselyemzölddel megszórva tálalom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!