A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját habosra keverjük a vajjal és a cukorral, hozzáadjuk a liszttel elkevert sütőport, a tejet, egy csipet sót, és simára keverjük. Nem túl forró vajon vagy olajon, kis merőkanálnyi, 8-10 cm átmérőjű, vastag palacsintákat sütünk.
A raguhoz a szőlőt megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk. Felolvasztjuk a vajat, rátesszük a mézet és felhevítjük. Belekeverjük a szőlőszemeket, és pár perc alatt összepároljuk. Ráöntjük a rumot, amikor felforrt, levesszük a tűzről.
Tálaláskor tányérra teszünk egy palacsintát, szedünk rá a szőlős raguból, majd ismét palacsinta jön, és ezt tetszőleges magasságra tornyozzuk.