Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült csirkecomb zöldséges bulgurral

MME MME
75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, és alaposan bedörzsöljük sóval, borssal. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és pirosra sütjük benne a combokat, majd a zsiradékkal együtt áttesszük egy tepsibe. Alufóliával lefedjük, és 165 fokon 45 percig sütjük. Majd a fóliát levéve 200 fokon 5-10 percig pirítjuk.
  2. A sárgarépát megtisztítjuk és karikára vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük. A bulgurt kevés olajon megfuttatjuk, majd felöntjük másfélszeres mennyiségű vízzel. Sózzuk, beletesszük a répát és a brokkolit és fedő alatt puhára főzzük és együtt tálaljuk a csirkecombbal.

OMLÓS ÉS SZAFTOS CSIRKECOMB: 15 ELLENÁLLHATATLAN RECEPT >>> 

12 SZUPERÉTEL BULGURRAL, KÖLESSEL, QUINOÁVAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss