Elkészítés: A csirkét sózzuk, borsozzuk, és lisztben megforgatjuk. Forró olajon mindkét oldalon pirosra sütjük. Csak annyi olaj kell, hogy meg tudjuk pirítani. Ha kész, picit félretesszük.
A hagymát megdinszteljük, majd hozzátesszük a paradicsomot és a majoránnát, és kb. 5 percig pirítjuk. A sárgarépát és a zellert is hozzáadjuk, ezekkel is pirítjuk pár percet. Hozzátesszük a csirkedarabokat, ráöntjük a sört, összekeverjük, lefedjük, és közepes hőfokon puhára pároljuk. Vízzel pótoljuk a levét, ha szükséges.
Burgonyakrokettel vagy sajtos-sörös rizottólabdával tálalom.
Jó étvágyat hozzá!!!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre