Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sörrel sült csirke

60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkét sózzuk, borsozzuk, és lisztben megforgatjuk. Forró olajon mindkét oldalon pirosra sütjük. Csak annyi olaj kell, hogy meg tudjuk pirítani. Ha kész, picit félretesszük.

A hagymát megdinszteljük, majd hozzátesszük a paradicsomot és a majoránnát, és kb. 5 percig pirítjuk. A sárgarépát és a zellert is hozzáadjuk, ezekkel is pirítjuk pár percet. Hozzátesszük a csirkedarabokat, ráöntjük a sört, összekeverjük, lefedjük, és közepes hőfokon puhára pároljuk. Vízzel pótoljuk a levét, ha szükséges.

Burgonyakrokettel vagy sajtos-sörös rizottólabdával tálalom.

Jó étvágyat hozzá!!!

Ezek is érdekelhetnek