hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sopszka saláta

MME MME
1 4.7/5
20 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A sopszka saláta elkészítéséhez az uborkát hosszában négybe vágjuk, majd 1 cm-es darabokra szeljük.
  2. A zöldpaprikát hosszában félbevágjuk, kicsumázzuk, kierezzük, és fél cm-es csíkokra aprítjuk. A paradicsomot nyolc részre vágjuk.
  3. A megtisztított, félbevágott hagymát nagyon vékony csíkokra szeleteljük.
  4. Az így előkészített zöldséget összekeverjük, megsózzuk, és a borecettel elkevert olívaolajban megforgatjuk. 1-2 óráig hűtőben pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek, majd tálalás előtt a juhsajtot a tetejére reszeljük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss