Elkészítés: A darált húst összedolgozzuk 3 tojással, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel és a vízbe áztatott, majd kinyomkodott kenyérrel.
A húsmasszát alufóliára tesszük és ellapítjuk. A szeletelt sonkát ráfektetjük (szorosan egymás mellé), majd rátesszük a szeletelt füstölt sajtot is. A keményre főzött 5 tojást nagylyukú reszelővel a sajtra reszeljük, majd óvatosan feltekerjük az egészet, és egy tepsibe tesszük. Tetejét kevés olajjal meglocsoljuk, majd alufóliával lefedjük.
Előmelegített sütőben 180 fokon 30-45 percig sütjük. A fóliát levesszük róla, és kb. 5-10 percig tovább sütjük, amíg kissé megpirul.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre