Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás sajtkrémmel töltött francia kenyér

MME MME
3/5
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A kenyeret középen (hosszában) félbevágjuk, kivájjuk a belsejét és félretesszük. A sonkát apróra összevágjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, apró kockákra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, felaprítjuk.
Elkészítés: A margarint habosra kikeverjük, hozzáadjuk a krémsajtot, a kivájt kenyérbelet, a paprikát,a sonkát és a petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, és az egészet jól összekeverjük. A kész masszát a kivájt kenyérbe töltjük, a két részt összeillesztjük, szorosan becsavarjuk alufóliába, és 2 óra hosszára hűtőbe tesszük. Szeletekre vágva tálaljuk.

Megjegyzés

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra 30 perc múlva
1 szelet: 924 kJ/220 kcal
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss