Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lekváros bukta a javából! Üres befőttesüveg buktatta le Piquét

default user icon
MME
Az énekesnő azt vette észre, hogy olyan élelmiszer kezdett el fogyni a hűtőből, amit focista szerelme nem igazán szeret...

Tavaly nyáron robbant a hír, hogy Shakira és Gerard Piqué útjai 12 év együttélés után külön válnak. Bár nem árulták el, pontosan mi vezetett a szakításhoz, rögtön felröppent a pletyka, miszerint a sztárfocista megcsalta az énekesnőt.

Shakira sokáig nem nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban, később azonban megerősítette az információkat, továbbá azt is elárulta, miből jött rá, hogy Piquének viszonya lehet: a hűtő tartalmából.

A francia Vanity Fairből pedig most kiderült, hogy a lekvár buktatta le a hűtlen sztárfocistát. Egyik napról a másikra ugyanis jócskán megugrott az üresedő lekváros üvegek száma a hűtőben.

Mivel tudta, hogy Piquének nem tartozik a kedvencei közé, rögtön gyanús lett neki az eset. Ezután felkeresett egy magánnyomozót, aki segített neki megbizonyosodni arról, amit már addig is sejtett: focista párjának szeretője van, akivel közös otthonukban reggeliztek.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek