Elkészítés: A káposztaleveleket forrásban lévő sós vízben kissé előfőzzük, majd szűrőkanálban lecsurgatjuk, és a levelekből a vastag ereket kivágjuk. A darált húst, az előfőzött rizst és a fűszereket jól összedolgozzuk.
A húsos masszával megtöltjük a leveleket, feltekerjük, tekercseket készítünk. Olajozott tűzálló tálba tesszük egymás mellé helyezve. A tojás, az elmorzsolt leveskocka és a tejfölkeverékét ráöntjük, megszórjuk a sajttal.
Alufóliával letakarva kb. 45-50 percig, lassú tűzön sütjük. Az utolsó 10 percben fólia nélkül sütjük, így a sajt piros és ropogós lesz.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre