Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott krumpli pulykakolbásszal

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1.  A krumplit megfőzzük sós vízben, héjában (ha megfőtt megpucoljuk). A tojást szintén keményre főzzük. A krumplit, a főtt tojást és a kolbászt felkarikázzuk. Egy kevés vajjal kivajazzuk az egész tepsit, majd egy kevés prézlivel lehintjük. Rétegesen rakjuk a hozzávalókat: krumpli, kolbász, tojás, krumpli.
  2. Sütőben fólia alatt sütjük. Közben kikeverjük a szószt: a tejfölbe beleütünk egy tojást, kakukkfűvel, majorannával sóval és borssal fűszerezzük, majd összekeverjük. Félidőben a fóliát levesszük, és a tejfölös szósszal nyakon öntjük. Hagyjuk egyenletesen megpirulni a rakott krumpli tetejét, és már tálalható is.

MÉG TÖBB RAKOTT KRUMPLI >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss