A krumplit héjában megfőzzük, hagyjuk kihűlni, és meghámozzuk. A tojásokat keményre főzzük, hideg vízbe tesszük, majd megpucoljuk. A krumplit, a tojásokat és a kolbászt karikára vágjuk.
Egy tepsi alját meglocsoljuk pár kanál olajjal vagy vékonyan kikenjük zsírral. A megfőtt, felkarikázott krumpli felét lefektetjük az aljába, megsózzuk, majd rátesszük a felszeletelt tojásokat és a vékonyan felkarikázott kolbászt.
Rákanalazzuk a tejföl felét, és egyenletesen eloszlatjuk a tetején. A tejfölös réteget befedjük a maradék krumplival, ízlés szerint megsózzuk, majd egyenletesen befedjük a mardék tejföllel.
Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten aranysárgára sütjük. Salátával, savanyúsággal vagy csemege uborkával kínáljuk.