Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott édesburgonya fekete fokhagymával

40 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. Az édesburgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk, megpároljuk.
  2. Egy sütőtál aljába pici olajat teszünk, rárakjuk az édesburgonya felét, picit sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk csilipehellyel.
  3. Rámorzsoljuk a kéksajt felét, rátesszük a kockákra vágott camembert sajt felét, és a kockákra vágott keményebb, intenzív ízű, aromás sajt felét.
  4. Darabokra vágott fekete fokhagymát teszünk rá. Ez után újabb réteg édesburgonya, sajt és fokhagyma réteg következik.
  5. 200 fokos sütőbe teszzük és kb. 20 percig sütjük. Friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk. 

 

Ezek is érdekelhetnek