Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Új szószt dob piacra a Heinz: itt a fekete fokhagymás majonéz!

default user icon
MME
Az őszi Mindenszentek ünnepe mellett hazánkban is évről évre egyre nagyobb izgalmat és készülődést jelent a halloweeni időszak. Idén a Heinz valami egészen kísértetieset és egyedit varázsolt elő a konyhájából. Libabőrre felkészülni: jön a félelmetesen jó, limitált kiadású fekete fokhagymás majonéz!

A 2000-es évek elejétől Magyarországon is egyre inkább elterjedt a halloweeni időszakra való készülődés. Dekorációk, jelmezek, családi- és baráti összejövetelek és persze nem utolsó sorban finom ételek. A karácsony és a húsvét után már a halloween is a különleges, egyedi ételek és összejövetelek alkalma lett.

A Heinz idén ízletes, egyedi, nem mindennapi íz- és színvilágú majonézzel örvendezteti meg fogyasztóit. A vegán majonézét a fekete fokhagyma gazdag, csípős és enyhén édes ízével kombinálva a Heinz [Scarily] Good Black Garlic Majonéz garantáltan megrémíti és bizsergeti az ízlelőbimbókat. Ez a kísértetiesen finom szósz tökéletes választás minden ételhez és trükkhöz idén halloweenkor. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízeket és tartósítószereket. Annyira finom, hogy még a vámpírok is nehezen tudnak ellenállni a fekete fokhagymás ízének.

A fekete fokhagyma fűszerként kiemeli és feljavítja a húsok, szószok, mártások, levesek, saláták ízét. A fekete fokhagymás majonézzel pedig #félelmetes hallooweeni finomságokat készíthetünk, például fekete fokhagymás szemgolyó falatkák vagy hamburgert.

A három limitált kiadású csomagolásban – tök, vámpír és csontváz – elérhető új majonéz október 13-ától kapható a SPAR és INTERSPAR áruházak polcain, kísértetiesen korlátozott számban a készlet erejéig. Az igazán szemfülesek néhány közösségi médiafelületen akár meg is nyerhetik a különleges halloweeni termékcsomagot.

És hogy a világ legnagyobb Heinz majonéz rajongóinak még egy esélyük legyen az új, félelmetes kiadás megszerzésére, a Heinz egy nagyon különleges – és rendkívül kísérteties – Black Garlic Mayo pop-up boltot nyit Romániában, Erdélyben, egyenesen a leghíresebb vámpírok, közöttük Dracula gróf otthonában. A felállított bolt mindössze egy napig lesz nyitva – halloween napján (október 31-én) és megmutatja majd, hogy a Heinz új fekete fokhagymás majonéze annyira jó, hogy még a romániai vámpírok sem tudnak ellenállni neki. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss