Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképeszető sok szenvedésen mentem át – Így reagált Rácz Jenő a vasárnapi győzelme után kapott kritikákra

default user icon
MME
Rácz Jenő vasárnap este megsemmisítő vereséget mért a Sztárboxban Kabát Petire. A sztárséf most egy TikTok-videóban beszélt arról, hogyan érzi magát az inkább keserű, mint édes győzelem után.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap a Sztárbox történetének legdurvább mérkőzését vívta Rácz Jenő és Kabát Péter. A két felkészült, lelkes amatőr bokszoló játékának a séf fantasztikus jobbosa vetett véget: a volt futballista eszméletét vesztve terült el a ringben, megijesztve a kedvesét és a közönséget is.

Szerencsére Peti komoly sérülés nélkül megúszta a kalandot, Rácz Jenő pedig úgy látta jónak, ha megszólal az ügyben.

Ilyen a boksz

A Konyhafőnök mentora először is megköszönte a követőinek a sok gratulációt, és azt, hogy szurkoltak neki. Ezután Petivel való barátságáról és a meccsről osztott meg néhány gondolatot: „Egy eléggé kellemetlen érzés van bennem. Méghozzá azért is, mert az egyik legjobb barátommal kellett bunyóznom, és nem volt kellemes érzés így látni a barátomat. Másrészt pedig egy nagyon feszes, kemény boksz volt, ahol elmondható, hogy Peti nagyon jól bokszolt, nagyon erős ütései voltak, szerencsére azokat ki tudtam védeni. Nagyon lehetett benne érezni, hogy ugyanígy én is végezhettem volna. Hisz ilyen a boksz” – mondta.

kemény munka után Keserű győzelem

„Kőkeményen beletettem ebbe a munkámat, a családomat, a két éttermemet, a kislányomat háttérbe szorítva. Elképesztő sok szenvedésen mentem át. Többszörösen eltört fül, sérülések, minden benne van"  – mondta el a videóban a séf. Rácz Jenő tehát nem így képzelte el küzdelmet és nem ilyen győzelemről álmodott, a kemény munka után másban reménykedett. „A legborzasztóbb az, hogy 6 hónapja heti 7 edzésen vagyok túl. Fizikailag nem is lehetett volna többet edzeni. Én azt gondolom, nem így képzeltem el ezt a küzdelmet. Azt gondoltam, ha nyerek bármikor, bármilyen formában az egy jó érzés lesz. Ebben a formában nem esett kifejezetten jól ez a győzelem. Nagyon megérintett Peti földön fekvése.” A séf azt is elárulta, hogy írt Kabát Petinek egy üzenetet, és várja, hogy a barátja nyisson felé.

Végül a következő ellenfeléről, Istenes Bencéről is ejtett néhány szót: „Hétvégén egy jó meccs lesz. Szerintem a Bence fel van készülve... ő egy rutinos tévés, tudja, hogyan kell nagy wow-t csinálni. Ilyen szempontból én tisztelem is emiatt, össze fogunk csapni, meglátjuk, ki a jobb, győzzön a jobbik. Ha ő győz, én nem fogok haragudni, hanem – mint egy sportszerű ember – emelem a kalapomat ellőtte.”

(Nyitókép: RTL)

Ajánljuk még:

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss