Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiderült, kivel öklözik a ringben Rácz Jenő: a séfnek fel kell kötnie a nadrágot!

Hosszú kihagyás után visszatér az RTL-re a Sztárbox. A műsorban hazai ismert emberek szállnak ringbe, hogy kiderüljön, melyikük a jobb boxoló. A Konyhafőnök mentora, Rácz Jenő is harcba száll és nemrég kiderült, ki lesz az első ellenfele.

Rácz Jenő is elvállalta az RTL felkérését, így ő is ringbe száll majd az október 29-én induló Sztárboxban. A Konyhafőnök mentora több hónapja készül már a megmérettetésre, rengeteget edz és megszabadult több kiló feleslegtől is. Rácz Jenő tehát remek formában várja, hogy ringbe szállhasson, az ellenfelét pedig nem lesz könnyű kifárasztani.

Rácz Jenő november 12-én lép a ringbe, az ellenfele pedig Kabát Péter lesz. Az egykori magyar válogatott labdarúgót sokan ma elsősorban a tévéből ismerik, ugyanis számtalan realityben, vetélkedőben megfordult már. A 46 esztendős, visszavonult csatár vélhetően nem lesz egyszerű ellenfél, ám Rácz Jenő a fiatalságából akár előnyt is tud kovácsolni. A séf ugyanis mindössze 33 éves, több mint tíz évvel fiatalabb ellenfelénél.

A Rácz Jenő - Kabát Péter összecsapást november 12-én, vasárnap este élőben közvetíti az RTL.

Borítókép: Rácz Jenő Instagram-oldala

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek