Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rácz Jenő, Árpa Attila és ifj. Schobert Norbi is ringbe száll: teljes a Sztárbox versenyzőinek névsora

default user icon
MME
Hatalmas dobással készül ősszel az RTL. A csatorna feltámasztja évekkel korábbi sikerműsorát, a Sztárboxot, melyben a hazai sztárvilág színe-java ringbe száll majd.

Sokan emlékezhetnek a Sztárboxra, amely évekkel ezelőtt futott az akkor még RTL Klub nevet viselő csatornán. A műsor a siker ellenére hosszú álomra szenderült és csak nemrég derült ki, hogy visszatér. Az izgalmas formátumban a hazai ismert emberekre egy minden korábbinál nehezebb feladat vár, ugyanis szemtől szemben kell megküzdeniük celebtársukkal, és ebben a meccsben senki sem szeretne alulmaradni.

Az elmúlt hónapokban rengetegen találgatták, kik szállhatnak majd harcba, ma pedig kiderült, hogy kik azok a férfiak és nők, akik megmérkőznek az RTL-en ősszel induló Sztárboxban. A játékosok között találjuk például az ismert sztárséfet, Rácz Jenőt is, aki az elmúlt hónapokban sokat fogyott, sőt lehet hogy a műsorra készülve hozta magát remek formába.

A Sztárbox ősszel minden héten, élőben jelentkezik majd az RTL-en. A műsorvezető Héder Barna, Szujó Zoltán és Csobot Adél lesz, Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportoló az esemény szakmai supervisoraként segíti a sztárok felkészülését, valamint szakkommentátorként vesz részt az összecsapásokon, Kassai Tóth Csaba szakkommentátorral együtt – olvasható az RTL közleményében.

A Sztárbox női versenyzői: Berki Mazsi, Dobos Evelin, Janicsák Veca, Járai Kíra, Megyeri Csilla, Nyári Dia, Sáfrány Emese, Szabados Ági.

A Sztárbox férfi versenyzői (középsúly): Frohner Fecó, ifj. Schobert Norbert, Istenes Bence, Józan László, Kabát Péter, Kállay-Saunders András, Molnár Áron, Rácz Jenő.

A Sztárbox férfi versenyzői (nehézsúly): Árpa Attila, Brasch Bence, Curtis, Dobrády Ákos, KKevin, Nagy Ervin, Pintér Tibor, Szegedi Fecsó.

Borítókép: RTL

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss