A pudingos gyümölcstorta alapjához a tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat habosra a vaníliás cukorral. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd belekeverjük a tojássárgáját. Végül óvatos mozdulatokkal belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet is.
Kivajazott, lisztezett tortaformába simítjuk a tésztamasszát, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 percig alatt készre sütjük. Közben a pudingot sűrűre főzzük a tejjel és a cukorral.
A megsült tésztát kiborítjuk a formából, és rákenjük a langyosra hűlt pudingot. Ezután kirakjuk a megmosott, lecsepegtetett és felaprított gyümölcsökkel.
A tortazselét elkészítjük a csomagoláson található utasítás szerint, majd a torta tetejére öntjük. Tálalás előtt pár órára a hűtőbe tesszük.