Elkészítés: A 3 fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral. A mazsolát rumos, langyos vízbe áztatjuk.
Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát és a pudingokat. A forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk a rumaromával, majd még melegen ráöntjük a vaníliás pudingot, és megszórjuk lecsepegtetett mazsolával. Folytatjuk a rétegezést piskótával, csokis pudinggal, mazsolával, majd ismét a piskótával. Legfelülre a kókusz ízű puding kerül.
A tetejét megszórjuk tortadarával vagy reszelt csokival. Hűtőbe tesszük, és csak másnap szeleteljük fel. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre