Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kóstolnád? Péniszízű csipszet dobott piacra az egyik snackgyártó!

default user icon
MME
Ha már unod a hagymás-tejfölös, a sajtos, a jalapeños, lime-os és csilis ízesítésű csipszeket, akkor a világ egyik leginnovatívabb snackgyártójának legújabb terméke csak rád vár!

Újabb meglepő ízvilágú ropogtatnivalóval jelentkezett a litván snackgyártó cég, akik tavaly a vaginaízű csipszükkel borították ki a fogyasztói társadalmat. A Chazz-chipsz következő remeke mi más is lehetne, mint a péniszízű csipsz!


Mint arról beszámoltunk tavaly szeptemberben, a litván snackgyártó egy első hallásra igen szokatlan üzleti rést foltozott be azzal, hogy piacra dobta a világ első vaginaízű csipszét. A Chazz akkor azt állította, hogy a tökéletes vaginaíz simán rekonstruálható néhány fűszer és zöldség ötvözésével, így garantálják, hogy már az első falat a legvadabb szerelmi kalandokat és az első igazi szerelmet fogja idézni bennünk – és ez a péniszízű csipsz esetében sem lesz másképp.

A vaginaízű csipsz összetételét nézve 56% krumpliból készül, a tökéletes vaginaízt pedig többek között a hagymának, a fokhagymának, a petrezselyemnek, a fekete borsnak, a babérlevélnek, a citrompornak, a tejfölaromának és egy savanyúságot szabályozó anyagnak köszönhetjük. A péniszízű ugyanakkor csak 55% burgonyát tartalmaz, a többit a repceolaj, a fűszerek, a só, a paradicsompor, a cukor, az élesztőkivonat, a citromsav, az aromák és 0,6% füstölt só adja ki. 

A péniszízű csipsz itthon is kapható, kutatásaink szerint 2190 forintért, ami nem kifejezetten olcsó, de garantáltan feldobható vele egy házibuli első 10 perce!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss