Mindmegette.hu
Recept
MME
Ádám konyhája
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Kibékült vőlegényével Vajna Tímea
Gyurcsány Karácsonynak: B...d meg, te hoztad a nyakunkra Márki-Zayt!
Nehéz helyzetbe került Hódi Pamela
Erdogan: ne is törjék magukat a finnek és a svédek
A keddi horoszkópod izgalmas fordulatot ígér
Apokalipszist jósol a brit jegybankelnök
Válogatás nélkül kezdte leszúrni az utasokat egy menekült a vonaton
Elképesztő siker! Rácz Jenő mindkét étterme ott van a legjobbak TOP 10-es listáján!
Óriási boldogság érte Rácz Jenőt! Az ő étterme lett az év legjobbja
HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)
Repült a serpenyő! Rácz Jenő tombolt a Konyhafőnök stúdiójában
Ha megvetted, ne edd meg! Pennyben kapható májast hívott vissza a Nébih
Cikk
Schobert Norbert kisebbik fiát nem kímélték a kommentelők. A fitneszguru és Rubint Réka 11 éves fiát sokan bántották a súlya miatt. Zalán csattanós választ adott most mindenkinek.
Recept válogatás
A rebarbara néhány éve reneszánszát éli. Újra divatba jöttek a savanykás zöldséggel készített desszertek, a különféle kompótok, mártások, szörpök és piték. A friss rebarbara viszonylag gyorsan romlik, így ha lehet, minél hamarabb használjuk fel. Mutatjuk is, hogyan, íme a legjobb receptek!
Pataki Nóra
Hétfőn este tartották az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, ami a hazai gasztroélet legjelentősebb eseménye. Az Év Étterme a Rumour by Rácz Jenő lett, a sztárséfnek pedig Rubint Réka is gratulált.
A szezon slágere az eper, amit nem tudunk megunni. Ha pedig frissen nem sikerül elfogyasztani, süthetünk belőle isteni finomságokat. Az epres sütikből mutatunk olyan recepteket, amiket érdemes kipróbálni!
Az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz a nemzetközi gyakorlathoz hasonlóan idén egy új kategóriát hozott létre. Ez nem más, mint a Best Of The Best, azaz a legjobbak legjobbja kategória, amit 2022-ben a Stand zsebelhetett be magának. Simán kijárt ez az elismerés is, hiszen Széll Tamás és Szulló Szabina étterme az elmúlt három évben zsinórban nyerte meg az Év Étterme díjat.
Hogyan készítsünk pozsonyi kiflit, islert, puncstortát vagy aranygaluskát? Mitől lesz magas és szellős a piskóta vagy omlós a linzertészta? Hogyan készül az égetett tészta vagy a fonott kalács? Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól.
Hétfőn este tartották az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, mely a hazai gasztroélet legvártabb és legjelentősebb eseménye minden évben. Az Év Étterme a Rumour by Rácz Jenő lett, felesége büszkén újságolta követőinek a nagy hírt.
A legegyszerűbb alapanyagokból villámgyorsan varázsolhatsz valami finomságot. Senkinek nem kell tudnia, hogy bögrékkel méred a hozzávalókat, és pár perc alatt állítod össze a tésztát, a lényeg, hogy mindenkinek ízlik. Válogass a legjobb bögrés receptjeinkből!