Elkészítés: A nyúl aprólékát kb. 2 liter hideg vízben feltesszük főni.
A sárgarépátés a fehérrépát fölkarikázzuk, a zellert apró kockákra vágjuk, kevés olajon megpároljuk a zöldborsóval és az apró kockára vágott vöröshagymával, fokhagymával és a felaprított petrezselyemmel és zellerzölddel.
A lehabozott húsleveshez adjuk, sózzuk, borsozzuk, ha van kisebb paradicsomunk és zöldpaprikánk, azt is tehetünk bele, és lassú tűzön készre főzzük.
Az 1 tojásból gríznokedlit készítünk, és apró nokedliket (galuskákat) szaggatunk a levesbe, puhulásig főzzük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre