Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

6 isteni finom mézes hús recept borús őszi napokra

default user icon
MME
A méz és a hús párosa olyan ütős, hogy a legtöbben nem is tudnak ellenállni a finom falatoknak. Különösen a hűvös, zord időben esik jól, így itt az idő, hogy kipróbáld kedvenc hat receptünk valamelyikét!

A méz kedvelt sütési-főzési alapanyag. Amire érdemes figyelni: nem mindegy, hogy milyen mézet használsz. Kerüld az olyan karakteres ízűeket, mint a gesztenyeméz vagy a hársméz, ugyanis a jellegzetes, erős aromájú mézek elviszik a sütemény ízét. Húsokhoz, különösen a vadhúshoz a gesztenyeméz illik leginkább. Sütéshez, főzéshez érdemes olcsóbb mézfajtákat használni, vagy minél édesebb mézet, hogy ugyanazt az édességérzést kevesebb méz felhasználásával érjük el. Az egyik legédesebb méz a mézontófűméz, ami ízének köszönhetően kiváló sütni és főzni.

SÖRÖS-MÉZES EGYBEN SÜLT KARAJ>>> 

LASSAN SÜLT MÉZES-MUSTÁROS PULYKAMELL>>> 

SÖRÖS-MÉZES SERTÉSCOMB EGÉSZBEN SÜTVE>>> 

MÉZES-MUSTÁROS CSIRKEMELL>>> 

MÉZES-MUSTÁROS CSIRKESZÁRNY CORNFLAKES-ES BUNDÁBAN>>> 

MÉZES CSÜLÖK>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss