Elkészítés: A tésztához a tojásokat habosra keverjük a cukorral, beledolgozzuk az étolajat és a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt 30x35 cm-es tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
Ha kihűlt, lehúzzuk róla a sütőpapírt, és visszatesszük ugyanabba a tepsibe, majd megkenjük sárgabaracklekvárral.
A krémhez a tejből, a cukorból és a pudingporból krémet főzünk. A habfixálóval kemény habbá verjük a tejszínt. A pudingot, a tejszínhabot és a tejfölt finoman összekeverjük. Az így elkészült krém felét rásimítjuk a baracklekvárral bekent tésztára, erre egy sor babapiskótát teszünk, amit meglocsolunk rumaromával. Rásimítjuk a többi krémet is, a tetejét pedig megszórjuk kakaóporral. 24 órára hűtőbe tesszük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre