Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezek voltak Matthew Perry legjobb jelenetei: így emlékezünk a Jóbarátok sztárjára

default user icon
MME
Ötvennégy éves korában elhunyt Matthew Perry. A színész az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé.

Sokkolta a világot Matthew Perry halála. Az amerikai-kanadai színészre otthonában, a jakuzziban találtak holtak. Az eddigi információk alapján nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot, halálát valószínűleg fulladás okozta.

Perryn generációk nőttek fel, a mai napig a világ egyik legnépszerűbb sorozata a Jóbarátok, amelyben Jennifer Anistonnal, Lisa Kudrow-val, Courteney Coxszal, David Schwimmerrel és Matt LeBlanckal szórakoztatták a nézőket.

Chandler jElenetei

Chandler szarkasztikus humorával lopta be magát az emberek szívébe. Utálta a hálaadást, mert a szülei aznap jelentették be, hogy elválnak, ezért általában bojkottálta az ünnepi vacsorákat. Viszont nagyon finom szendvicseket csinált, és volt, hogy ő mentette meg a velük a hálaadási vacsorát. És imádta a sajttortát, a Jóbarátok egyik legemlékezetesebb jelenete volt, amikor Rachellel elloptak és felfaltak nem is egy, hanem két sajttortát. 

Az alábbi jelenetekkel emlékezünk a színészre.





JOEY ÉS A KARANTÉNKILÓK: DURVÁN ELHÍZOTT A JÓBARÁTOK SZTÁRJA >>>

EZZEL A MEGLEPŐ FOGÁSSAL KÉSZÜLT JENNIFER ANISTON A HÁLAADÁSRA >>>

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss