Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindenmentes meggymártás sült csirkecombbal

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A meggyet egy lábasba öntjük, majd hozzáadjuk a szegfűszeget és a fahéjat. Felöntjük a vízzel, sóval, ízlés szerint cukorral vagy eritrittel ízesítjük. Amikor felforr, hozzáadjuk a tejszínben vagy kókusztejszínben elkevert pudingport, majd összeforraljuk.
  2. A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint tovább fűszerezzük, és először fedő alatt puhára pároljuk, majd fedő nélkül pár percig grillezzük. Ha kész a hús, a meggyszósszal tálaljuk. 

TEPSIS CSIRKECOMB SZILVÁVAL>>> 

LILAKÁPOSZTÁS-BOROS CSIRKECOMB>>> 

NARANCSOS–OLAJBOGYÓS CSIRKECOMB>>> 

Megjegyzés

A magyar konyhára jellemző leginkább, hogy a gyümölcsökből levest, illetve mártást főzünk. A meggymártás és a sült csirkecomb mindenképp jó párosítás! - scarlett69

Ezek is érdekelhetnek

Friss