Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás-sajtos csiga

30 perc
egyszerű
átlagos
20 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pesztó hozzávalóit aprítógépbe tesszük, és krémesre turmixoljuk. A leveles tésztát kitekerjük, gazdagon megkenjük a pesztóval, és megszórjuk a reszelt sajttal.
  2. Hosszában szorosan feltekerjük, és egy vizes késsel kb. 2 cm-es darabokat vágunk belőle. A tekercseket egy sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk egymástól néhány cm-es távolságra, és 180 fokos sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük őket.

Íme a recept videón >>> 

Medvehagymás finomságok >>> 

Leveles tésztás receptek >>> 

Megjegyzés

A megmaradt pesztót pár napig még tárolhatjuk a hűtőben egy jól záródó üvegcsében. - Somogyi Beáta

Ezek is érdekelhetnek