Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magyarországon nyit új éttermet a híres hamburgeres lánc

default user icon
MME
Ha szereted az amerikai életérzést, azzal együtt pedig a hamburgerekért is odavagy, akkor van egy jó hírünk. Hamarosan egy újabb gyorsétteremlánc érkezik Magyarországra a tengerentúlról.

Minden szükséges engedélyt megkapott a népszerű amerikai gyorsétteremlánc ahhoz, hogy Közép-Európában, így Magyarországon is folytathassa terjeszkedését a Five Guys néven ismert egységével. Arról egyelőre még nincs információnk, hogy ez pontosan mikor fog megtörténni, ám az közleményükből kiderül, hogy az étteremet üzemeltető cég először két, Ausztriában már működő éttermet vesz át, majd 2028-ig Szlovákiában, Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon is új egységek nyitását tervezi.

Azt, hogy pontosan mennyibe fognak kerülni a vendéglő burgerei, egyelőre még rejtély övezi, ám abból kiindulva, hogy Bécsben egy hamburgerért 12 eurót (kb. 4500 forintot), egy sajtburgerért 13 eurót (kb. 4500 forintot) kérnek, a kis adag sültkrumpli pedig 5,5 euróba (kb. 2000 forintba) kerül, nem az olcsóbb gyorséttermek sorát erősíti majd.

A Five Guys egyik különlegessége egyébként az, hogy a vendégek saját maguk állíthatják össze a burgerket, és annak köszönhetően, hogy több tucat ingyenes feltét közül is választhatnak, valamivel több mint 250 ezer ízkombinációt kóstolhatnak.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss