Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nagy bejelentés: ezentúl sorban állás nélkül is rendelhetsz és fizethetsz a Mekiben

default user icon
MME
Rendkívüli újdonsággal jelentkezik a magyar McDonald's. A gyorsétteremláncnál ezentúl már sorban állás nélkül is rendelhetünk és fizethetünk!

A Meki éttermeiben már nem is kell a pulthoz fáradni, ha le szeretnénk adni a rendelésünket, ugyanis a kihelyezett, érintőképernyős felületeken a magunk ízlése és tempója szerint állíthatjuk össze a menüt. A McDonald's következő újításával azonban már ezt sem kell használni, elég lesz csak a mobilunk, hogy leadjuk a rendelést!

Rendelj a Mekiből a MyMeki appon keresztül!

Már a legtöbb magyarországi McDonald’s étteremben elérhetővé vált a MyMeki mobiltelefonos alkalmazáson keresztüli rendelés és fizetés. Az előre kiválasztott ételt a vendégtérben a pulthoz, vagy egyenesen az asztalhoz, autóval pedig a McDrive-ba, vagy az arra kijelölt éttermekben a parkolóban újonnan kialakított átvételi pontokra is kérhetjük – olvasható a közleményben.

"Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vendégeink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, és minél több jóízű pillanattal kedveskedjünk számukra nap, mint nap.

Újításunknak köszönhetően a MyMeki App használatával vendégeink már az étterembe történő megérkezésük előtt leadhatják rendelésüket, és több átvételi megoldás közül is választhatnak. Ezzel nem csak a vásárlást tesszük kényelmesebbé, de értékes időt takarítunk meg a számukra." – mondta Vadnai Ágnes, a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. üzletfejlesztési igazgatója.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek