Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Van egy titkos polc minden Aldiban: megdöbbensz, ha megtudod, mire való!

default user icon
MME
Az Aldi üzletek kialakítása és berendezése szinte boltról boltra megegyezik, így bármelyikbe is térünk be, gyorsan elintézhetjük a bevásárlást. Van azonban egy titkos polc mindegyik üzletben, ám csak kevesen tudják, pontosan hol és hogy mire is való!

Az Aldi egyike azon üzletláncoknak, ahol nincs önkiszolgáló kassza, így mindig sorba kell állnunk a pénztáraknál. Sokan nem szeretik a hagyományos pénztárakat, mivel nem tudnak a saját tempójukban fel- és elpakolni, és rengeteg a stresszfaktor. Ilyen például a villámkezű kasszás vagy a nyomunkban tolongó türelmetlen vásároló, arról nem is beszélve, hogy minél jobban sietnénk, annál nehezebb a termékeket a szatyorba elpakolni.

Az árucikkeket azonban nem is a kasszánál kellene elpakolni!

Az Aldiban a termékeket a kasszáról vissza kellene pakolni a kosárba vagy a bevásárlókocsiba és a pénztárakkal szemben lévő, az ablakoknál található pakolópulthoz kellene vinni.

Ahogy a neve is mutatja, a kasszáknál lévő hosszú polc azt a célt szolgálja, hogy ott nyugodtan átpakolhassuk a megvásárolt termékeket a kocsiból vagy a kosárból a bevásárlótáskába – vette észre a Life az erről szóló TikTok-videót.

A pultnál nem áll a sarkunkban a következő vásárló, nem kell kapkodni a gyorsan dolgozó kasszás miatt sem, és át tudjuk válogatni a termékeket, így a nehezek kerülhetnek alulra, a törékenyek pedig a táska tetejére. A bevásárlókosarak miatt sem kell aggódni, nyugodtan a pulton hagyhatjuk azokat.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss