Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Novemberben jön a Lidlbe a fa játékkonyha: mindenkit meglep majd az ára!

A Lidlben először két évvel ezelőtt jelent meg a fa játékkonyha, mely olyan népszerű lett, hogy pillanatok alatt hiánytermékké vált. A kedvelt gyermekjáték idén visszatér, sőt rengeteg kiegészítő is érkezik mellé!

Ősszel derült ki, hogy a Lidlben harmadik alkalommal is kapható lesz majd a fa játékkonyha, mely álomszerű karácsonyi ajándék a kicsik számára. A diszkontlánc októberben még nem árulta el, mikortól lesz kapható a játékkonyha, ám most kiderült, hogy a népszerű termék november 16-tól lesz elérhető országszerte a Lidl boltjaiban.

Olcsóbb lesz a fa játékkonyha

A vásárlók számára nemcsak az az örömhír, hogy visszatér a fa játékkonyha, hanem az is, hogy olcsóbb lesz, mint tavaly! A játék 2022-ben 29 999 forintos áron volt elérhető, idén azonban 24 444 forintot kérnek majd érte.

A fa játékkonyhában található páraelszívó LED-világítással és hangeffekttel, beépített mikró, sütő világítófunkcióval, hűtőszekrény jégkockakészítővel, mosogató elfordítható csappal, serpenyővel, főzőedénnyel, köténnyel, konyharuhával és még sok mással. Ráadásul nem ez lesz az egyetlen újdonság idén a Lidlben!

Jön a gigantikus fa játékkonyha és sok kiegészítő

Szintén november 16-tól lesz elérhető a Lidlben az XXL-es fa játékkonyha, melyben több funkció, köztük játékmosógép és főzőlap is helyet kapott. Ennek az ára 55 555 forint lesz.

A játékkonyhához a szülők kiegészítőket is vásárolhatnak, ugyanis a Lidl ünnepi katalógusában található játék kávéfőző, gofrisütő, kenyérpirító, konyhai készlet, valamint fény- és hangfunkcióval rendelkező, interaktív kávéautomata, robotgép és mérleg is.

Kínálópult és munkapad is lesz

Ha a gyerekek nem szeretnének főzni, hanem boltost vagy szerelősdit játszanának, arra is lesz lehetőség, ugyanis kapható lesz fa kínálópult, melyhez különféle tárolók és pénztárgép is vásárolható, valamint elérhető lesz egy fa játékmunkapad is különféle barkácsszerszámokkal.

Borítókép: Lidl

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss