Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem fogod elhinni, mit tett a kenyérszeletelőbe a Lidl vásárlója - Videó

default user icon
MME
A kenyérszeletelő automata mindegyik Lidlben megtalálható. Rendkívül praktikus gépezet, hiszen otthon már nem kell a szeleteléssel bíbelődni, plusz egyforma vastagságú darabokra szeli a kenyeret, erre pedig ember nem igazán lenne képes. A gépet a kenyerekhez találták ki, ám egy vásárló úgy gondolta, jó móka lenne mással is megpróbálkozni.

Hatalmasat megy a TikTokon az a videó, melyben az egyik külföldi Lidl fiatal vásárlója látható, amint egy görögdinnyével közelít az itthon is jól ismert kenyérszeletelő géphez. A srác kinyitja a gép ajtaját és odahelyezei a dinnyét, ahová alapesetben a pékárukat kellene. Becsukja a kenyérszeletelő fedelét, majd elindítja a programot, a gép pedig szép, egyenletes karéjokra vágja a gyümölcsöt. A videóban szereplő fiatalok hallhatóan élvezik az akciót.

A kommentelőket megosztja a történet. Egyesek jót szórakoztak a dinnyeszeletelésen, másokat azonban felbosszantott a fiatalok tette, ugyanis az már nem derül ki a videóból, hogy az akciójuk után szóltak-e bárkinek, hogy takarítsa ki a gépet. A pengére ugyanis rákerülhetett a dinnyelé és a gyümölcshús, ez pedig eláztathatja a következő vásárló pékáruját, nem beszélve arról, amire szintén egy hozzászóló világított rá, hogy ha valaki allergiás a dinnyére, akkor akár allergiás rohama is lehet az ebben a gépben felszelt kenyértől.

Borítókép: TikTok

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss