Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiakadtak a Lidl vásárlói, a kasszások verték ki a biztosítékot

default user icon
MME
Világszerte ismertek a Lidl és persze az Aldi pénztárosai is arról, hogy villámgyorsan képesek bekasszázni a vásárolt termékeket. Egyes országokban különféle challenge-eket, azaz kihívásokat is szerveznek a vásárlók, hogy ki tudja "legyőzni" a villámkezű kasszásokat, de szinte esélyük sincs ebben a versenyben.

Megosztja az embereket, hogy jó-e az, hogy ilyen gyorsan dolgoznak a pénztárosok, de az tény, hogy a két német diszkontlánc meghonosította a villámkasszázást. A Lidl Magyarország múlt hétvégén egy vicces posztot tett közzé a Facebookon, a fotó mellé pedig azt írták, hogy a náluk dolgozó pénztárosok középső neve az, hogy "Villám". A humoros bejegyzés alá csak úgy záporoztak a kommentek, és két táborra szakadtak a hozzászólók.

Van, akit frusztrál, hogy gyorsan a kasszások

Egyes vásárlók nem tudnak, vagy nem akarnak kapkodni, rohanni és nem szeretnék a kocsiba, vagy a szatyorba beledobálni a megvásárolt termékeket. Őket kifejezetten zavarja, amikor a sebes kasszások pörgetik a tempót, ami szinte követhetetlen.

"Én utálom ezt a gyorsaságot! Sürgetve érzem magam, amit nem szeretek. Jó ötlet volt az önkiszolgáló pénztár, már csak azt használom!" – írta az egyikük, míg egy másik kommentelő szintén egyetértett vele. "Mondjuk én örülnék ha nem hajigálná a cuccom... szóval pont nem bánnám, ha kicsit lassabb lenne. Ha tehetem, az önkiszolgáló kasszához megyek inkább."

Van, aki élvezi a villámkasszát

"Ezért járok oda! Nem kell a fél életemet sorbanállással töltenem, miközben nyugodtan megvárják, hogy elpakoljak, ha nem bírom a tempót. Vannak helyek, ahol munka közben műteni lehet a pénztárost, mert neki nem sürgős, úgyis ott van egész nap. És persze az is fontos, hogy az érzékenyebb árut ne dobálja a pénztáros. Más boltokban tapasztaltam, szóvá tettem, majd szépen elszoktam a bolttól... Plusz köszönnek és szép napot kívánnak (persze én is)! A kedvesség ingyen van és mindkét félnek sokkal jobb a napja tőle” – olvasható abban a kommentben, amit a Promotions vett észre.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss