Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A 10 legjobb karácsonyi film a Netflixen

Legalábbis szerintünk. Mindegyik romantikus, vicces és szórakoztató, ugyanakkor megható és elgondolkodtató. Nézzétek meg a 10 legjobb karácsonyi filmet a Netflix kínálatában. Élvezzétek és töltsétek együtt az ünnepeket.

Sőt, akár már ma megnézheted valamelyik karácsonyi filmet a Netflixen. Ha eddig nem volt ünnepi hangulatod, ezekkel egészen biztosan megérkezik. Maradt még néhány nap karácsonyig, hangolódj és válogass minden este a nemcsak megható, de igazán szórakoztató filmek között. Akkor is, ha a családdal töltöd az időt, és akkor is, ha egyedül. Mutatjuk tehát a szerintünk legjobb 10 karácsonyi filmet a Netflixen, amelyek között találsz romantikus történetet, vígjátékot és egy igazán különleges háromrészes minisorozatot is. Természetesen a klasszikusok sem maradhattak ki a listából. Íme!

1. Csak egy átlagos karácsony

A sztori: Thea hazaviszi Jashant, hogy bejelentsék az eljegyzésüket – de a férfi indiai gyökerei és a nő norvég családi hagyományai káoszba döntik a karácsonyt. Annyit máris elárulhatunk, ez a norvég romantikus vígjáték egyáltalán nem lesz átlagos. Nagyon vicces és nagyon szórakoztató. Nem mellesleg valós történhet alapján készült.

2. Karácsonyi cserebere

A sztori: Amikor a chicagói cukrász és egy jövendőbeli hercegnő rájönnek, hogy úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás, karácsonyi helycserés terveket szőnek. Hogy mi sül ki ebből? Szórakoztató és inspiráló karácsonyi történet. Sőt, az első film után már két folytatás (Karácsonyi cserebere: Az új hasonmás és Karácsonyi cserebere 3: Szerelmes csillagok) is elérhető a csatornán.

3. Karácsony a farmon

A sztori: Az özvegy Matt vidéki farmot örököl. A pörgős Londonból leköltözik az elsőre unalmasnak tűnő vidéki tanyára, hogy munkájához inspirációt gyűjtsön, és nyugalmat találjon. Ám a vidéki élet nem az ő világa. Öt gyermeke ugyanakkor beleszeret az állatoktól hemzsegő ranchbe, s minden követ megmozgatnak, hogy ott maradhassanak örökre. Nagyon megható és vicces családi film kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

4. Karácsony veled

A sztori: Hogy ihletet merítsen karácsonyi slágeréhez, a popsztár teljesíti egy rajongója kívánságát – és miközben meglátogatja őt, az igaz szerelmet is megtalálja. Szintén nagyszerű családi film Freddie Prinze Jr. főszereplésével.

5. A karácsonyi kastély

A sztori: A botrány elől menekülő népszerű amerikai írónő Skóciába utazik, ahol beleszeret egy kastélyba, majd szembeszáll annak tulajdonosával, egy mogorva herceggel. S vajon hogyan tölti a karácsonyt, s meg tudja szerezni álmai új otthonát? Érdemes megnézni a még mindig gyönyörű Brooke Shields főszereplésével készült romantikus vígjátékot.

6. Örömteli karácsony

A sztori: Amikor egy ingatlanos összehoz egy reménybeli Broadway-énekest egy reklámdal-szerzővel a karácsonyi koncerthez, csak úgy repkednek a szikrák, a remény és az ünnepi hangulat. Na és persze a kiváló dallamok. A kanadai romantikus vígjáték is kihagyhatatlan a karácsonyra hangolódáshoz.

7. Édes karácsony

A sztori: Amikor egy nő egykori középiskolai szerelme váratlanul befektet a családja cukorkaüzletébe, egyáltalán nem örül a közös munkának. Ám vajon karácsony felé közeledve megváltozik a véleménye? Kiderül ebből a szórakoztató romantikus vígjátékból.

8. Holiday

A sztori: Amanda, a Los Angeles-i előzeteskészítp és Iris, a londoni újságíró úgy próbál elmenekülni a szerelmi problémák elől, hogy a karácsonyi ünnepek alatt két hétre otthont – és nem mellesleg földrészt – cserélnek. Kihagyhatatlan karácsonyi klasszikus Cameron Diaz, Kate Winslet és Jude Law főszereplésével.

9. Igazából szerelem avagy Love Actually

A sztori: A szerelem mindenkit utolért, ahogy a szerelmi bánat is. Ez alól a karácsony sem kivétel. Az igazán magával ragadó történet különböző szálai a szerelmen, a családon, az esküvőn fonódnak össze. A másik kihagyhatatlan és persze megunhatatlan sztárokkal teli karácsonyi klasszikus, amit mindenkinek meg kell néznie – legalább egyszer.

10. Három karácsony

A sztori: Négy lánytestvér küzd meg a családi drámákkal és titkokkal három különböző korszakban, de mindig karácsonykor. Magával ragadó spanyol három részes minisorozat, amit mindenképpen látnod kell idén karácsonykor.

Ezek is érdekelhetnek

Friss