Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 ízletes, pikáns hagymalekvár, ami nem csak húsok mellé tökéletes

default user icon
MME
A hagymalekvár egyszerre édes és savanyú íze remekül illik a húsokhoz, ezért többnyire sültekhez, hamburgerekhez fogyasztjuk. Pedig ennél többet tud ez a finomság: zöldségek, sajtok mellé is kitűnő. Összegyűjtöttük a legjobb recepteket.

A hagymalekvár történtetéről elég keveset tudunk. Ami biztosnak tűnik, az mindössze annyi, hogy a francia konyha egyik köreteként indult világhódító útjára. Elkészítése nem bonyolult, fel lehet használni vörös- és lilahagymát is. Próbáld ki az alábbi recepteket, és amelyik a legjobban ízlik, legyen az a családi receptetek!

VÖRÖSBOROS LILAHAGYMALEKVÁR HÚSOKHOZ>>> 

FŰSZERES LILAHAGYMALEKVÁR>>> 

EGYSZERŰ LILAHAGYMALEKVÁR>>> 

PIKÁNS KARAMELLIZÁLT HAGYMALEKVÁR>>> 

LILAHAGYMALEKVÁR>>> 

LILAHAGYMALEKVÁR ASZALT SZILVÁVAL>>> 

ÍNYENC HAGYMALEKVÁR>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss