Elkészítés: A csirkecombokat a forgónál kettévágom, sózom, borsozom.
A kukorica levét leszűröm, a tejfölt a liszttel és fél dl vízzel simára keverem.
A húsdarabokat mindkét oldalán a forró vajon átsütöm, és tűzálló tálba rakom. Levét kicsit forralom, majd beleteszem a pirospaprikát, és felengedem a kukorica levével. Beleteszem a leveskockát, majd a kukoricát. Összeforralom, és a lisztes tejfölt beleöntöm. Kevergetés közben kiforralom, és ráöntöm a csirkedarabokra.
Lefedve, előmelegített sütőben 30 percig párolom. A tál tetejét leveszem, és kissé
megpirítom. Köretként rizst ajánlok.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre