Elkészítés: A rozmaring leveleit apróra vágjuk. A csirkecombokat besózzuk. Az olajat elkeverjük a fűszerekkel, a rozmaringgal és 2 evőkanállal az olívabogyó levéből. A páclét a csirkére öntjük, és legalább 1 órát hűtőben állni hagyjuk. A legjobb, ha a pácolást előző nap végezzük.
A paprikákat félbevágjuk és a magházat kivágjuk. A fetasajtot villával szétnyomkodjuk.
A vajat felolvasztjuk, beletesszük a lisztet, és 1-2 percet pirítjuk. Felöntjük forró tejjel, ízesítjük őrölt borssal, és sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni. A besamelből a fetasajthoz keverünk annyit, hogy krémes állagú legyen, majd habzsákkal a paprikákba töltjük.
A combokat a páclével együtt tepsibe vagy jénaiba tesszük, és fóliával letakarva 30-35 percig pároljuk. Levesszük a fóliát, és még kb. 20 percig sütjük. Az utolsó 10 percben szórjuk rá az olívabogyót, és együtt sütjük.
A combokat a fetás krémmel töltött paprikákkal tálaljuk. Aki nem szereti a hideg köretet, a betöltött paprikákat meg is sütheti. Jó étvágyat kívánok hozzá!