Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Veszélyben Krauszék szerelme? Nagy kihívás előtt állnak

Embert próbáló feladat vár Krausz Gáborékra, akikre alig néhány hónapja talált rá a szerelem, amit a Dancing with the Stars tavalyi szériájának köszönhetnek. Ez a műsor a táncról szólt, amire azonban most jelentkeztek, az igencsak veszélyes lehet a kapcsolatukra nézve.

A sztárséf és párja, Mikes Anna ugyanis rábólintott az Ázsia Expressz felkérésére, ami a korábbi tapasztalatok alapján még a hosszabb ideje együtt élő párok szerelmét is megtépázta. Éppen ezért többen is aggódnak amiatt, hogy a sztárséf és a profi táncos elindulnak a TV2 kalandrealityjén.

 „A kapcsolatuk eleve egy különleges helyzetben kezdődött, hiszen Gábor még gyászolta a házasságát, Anna is viszonylag frissen volt túl egy szakításon. Ráadásul a műsorra, az újabb és újabb élő adásra való készülődés, a fizikai megterhelés és a kiemelt érdeklődés irántuk sem mindennapi dolog volt”- mondta a Blikknek a páros egyik közeli ismerőse. 

„Az egy buborék, együtt voltunk a táncteremben, beszélgettünk, de az nem az élet. Abban a pillanatban, ahogy lement a műsor, volt időnk egy picit egymással foglalkozni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, nemcsak táncruhában, hanem normálisan” – nyilatkozta a Palikék világa című műsorban január közepén Krausz Gábor.

"Boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Álomszerű az egész, ami velünk történik. Mese habbal!" – vallotta be ugyanebben a műsorban pár héttel később Mikes Anna.

Nagy kérdés, hogy az idilli kapcsolatuk elég erős lesz-e ahhoz, hogy túlélje azt a rendkívüli fizikai megterhelést, amit a műsor tartogat számukra?

Kik vállalkoztak a nagy kalandra?

A TV2 idén is műsorára tűzi közönségkedvenc kaland-realityjét, az Ázsia Expresszt. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő szuperprodukció forgatása a napokban kezdődik a Fülöp-szigeteken, majd pár hét múlva Tajvanban ér véget.

Az ázsiai kalandban ezúttal is készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a nem mindennapi kalandnak az Ázsia Expressz sztárpárjai: a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

A műsor történetében először a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába. A TV2 Play oldalán vasárnap éjfélig adhatja le mindenki a szavazatát, hogy kiderüljön, melyik páros az, akinek a legtöbben szurkolnak az Ázsia Expressz idei kalandjában. A tét nagy, hiszen az eredményen múlik, hogy kinek indul nehezebben, kinek könnyebben a verseny, a fődíj pedig nem kevés: kereken 10 millió forint.

Borítókép: TV2

Ajánljuk még:

 

 

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss