Elkészítés: A cukkinit vékonyra legyaluljuk. A kakukkfüvet finomra felaprítjuk. A felhevített olajon a félbevágott szalonnaszeleteket ropogósra sütjük, majd kivesszük. A visszamaradt zsiradékban a felkockázott vöröshagymát és a lereszelt fokhagymát aranysárgára pároljuk. Hozzáadjuk a legyalult cukkinit, és kb. 5 perc alatt megsütjük. Közben kevergetjük. Sóval, borssal és kakukkfűvel fűszerezzük. A zöldségeket a tejszínnel felöntjük. Összeforraljuk, beletesszük a leveskockát és a szalonnát, majd fedő alatt 10 perc alatt készre főzzük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre