Elkészítés: A cukrot, a vaníliás cukrot, valamint a tojást géppel összekeverem. A lereszelt almát, pici fahéjat, és a sütőporos lisztet beleteszem a cukros-tojásos tálba, majd ismét összekeverem. Utána teszek bele annyi tejet, hogy ne legyen túl híg, (kb. 8 evőkanálnyit), belereszelem a citrom héját, és meglocsolom 6 evőkanál juharsziruppal. Sütőpapírral kibélelt, közepes méretű tepsibe teszem, és előmelegített közepes hőmérsékleten tűpróbáig (20-25 perc) sütöm. Ha kész van, rombusz alakú kockákra vágom, és meghintem egy kis porcukorral.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre