Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Felismerhetetlen Jonah Hill: a színészt csontsoványra fogyva kapták lencsevégre, aggódnak a rajongók

default user icon
MME
Jonah Hill az utóbbi években tekintélyes túlsúlytól szabadult meg, ám legfrissebb képein már szinte felismerhetetlen a színész. Rajongói komolyan aggódnak miatta: úgy néz ki, mint aki súlyos betegséggel küzd.

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Jonah Hill, akit pufók, jópofa srácként ismert meg a világ, először 2011-ben fogyott le egy szerep kedvéért, de a forgatás után akkor még gyorsan visszaszaladtak rá a ledobott kilók. 2016-ban aztán nem egy szerep, hanem az egészsége kedvéért vágott bele az életmódváltásba, aminek 45 kiló mínusz, egy kisportolt test lett az eredménye. 

A rajongóknak már volt alkalmuk hozzászokni megváltozott külsejéhez, most mégis sokan megdöbbentek a színész látványán, akit Malibuban fotóztak le. A képeken jól látszik, hogy Jonah Hill csontsovány, és megszabadult jellegzetes szakállától és hosszú hajától is.

Többen arra gyanakodnak, hogy a Wall Street farkasa és a Ne nézz fel! című filmek sztárját volt barátnője, Sarah Brady vádjai gyötörték így meg, (mint ismert, a nő nemrég a közösségi médiában érzelmi bántalmazzásal vádolta a színészt), de persze az is lehet, hogy megint egy szerep kedvéért változott meg ilyen drasztikusan. A lefogyott Hillről készült fotókat elsőként a New York Post hozta le.

(Nyitókép: Shutterstock)

Ajánljuk még:

 

 

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetnek

Friss