Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megvan a recept: erre az egyszerű reggelire esküszik Jennifer Lopez!

default user icon
MME
Lehet, hogy Jennifer Lopez végre kikotyogta elképesztő külsejének és állóképességének titkát? Ha a nap legfontosabb étkezése a reggeli, akkor, legalább is, az egyik sarokkövét megleltük: ez az a turmix, amivel J. Lo a reggeleit indítja!

Jennifer Lopez egyike azoknak a hírességeknek, akik úgy tűnik, nem öregszenek: sem megjelenésben, sem állóképességben. Az 54 éves sztár egyfolytában forgat, koncertezik és üzletasszonyként is sikeres. Honnan van minderre energiája? A díva, saját elmondása szerint, megtalálta a tökéletes reggelit, ami rengeteget segít ebben.

- Tudtam, hogy amiket eszem, nem töltenek fel eléggé, nem voltam elég energikus. Aztán arra is rájöttem, hogy a gyerekeimet is ezzel etettem. Arra gondoltam: ha nekem nem jó, nekik miért lenne az? - mondta Lopez a People magazinnak, még 2020. decemberében. – Szóval, úgy döntöttem, itt az idő, hogy kipróbáljak valami mást.

 

J. Lo egy maga fejlesztette turmixra esküszik: nincs benne más, mint friss bébispenót, banán, rizstej, mandulavaj, egy kanál fehérjepor - mindez mehet bele a turmixgépbe, és már kész is az energiabomba!

"Ez a turmix csodálatos friss ízvilágú, és miközben iszod, érzed, hogy valami jót adsz a testednek! Már egy-két nap alatt érezhető a különbség, érdemes kipróbálni - tette hozzá az énekesnő.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss