Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gondoltad volna? J.Lo magyaros vacsorát rendelt párizsi nászútján

default user icon
MME
Bár választhatott volna csigát is, Jennifer Lopez, a latin díva inkább egy szaftos tanyasi csirke mellett tette le a voksát.

Jennifer Lopez július 16-án a legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent régi-új szerelmének, Ben Affleck-nek, akivel 20 külön töltött év után találtak újra egymásra. A ceremóniára egy aprócska, Las Vegas-ban található kápolnában került sor, az álompár pedig utána meg sem állt a romantika fővárosáig, Párizsig. A kiszivárgott képek alapján Jen és Ben fantasztikusan érzik magukat, a kulturális élvezetek mellett pedig a gasztroélményeket sem vetik meg.

A People arról számolt be, hogy a házaspár és gyerekeik sorra járják a párizsi éttermeket, ám a Brasserie Lipp nevű puccos helyen az 53 éves díva a francia fogások helyett egy magyaros vacsora mellett tette le a voksát. Bár rendelhetett volna csigát, Bouillabaisse-t, ami tengeri halból, rákból, csigából készült főtt halpörkölt, melynek legfőbb fűszere a sáfrány, s melynek fokhagymával megdörzsölt, olajban pirított zsemlye vagy kenyérszeletek a velejárói, vagy akár egy klasszikus quiche-t, ő inkább egy jó kis szaftos tanyasi csirkét választott, valamint egy pavé de boeuf-öt, ami tulajdonképpen egy vastagon szelt marhaszték.

A People úgy tudja, hogy a családi lakoma után a Bennifer néven emlegetett sztárpár visszatért a Le Flore en I'Ile-be, ugyanabba a fagylaltozóba, ahol már korábban is jártak, bizonyítván, hogy a fantasztikus formában lévő egyáltalán nem híve a szigorú diétáknak, pláne nem a nászútján.

A mézesheteik egyébként legalább annyira szólnak a romantikáról, mint a kulináris élvezetekről. Mindenki, aki csak látja őket, azt mondja, hogy olyanok, mint két szerelmes tinédzser, sokszor csak ülnek egy padon, élvezik Párizs nyüzsgő, mégis romantikus hangulatát, és teljesen kizárják a külvilágot.

Affleck-en például néhány nappal ezelőtt annyira eluralkodtak az érzelmek, hogy kisírt szemekkel fotózták le egy másik párizsi étterem teraszán. A képen éppen újdonsült feleségére néz, akivel a jelek szerint meglehetősen érzékeny témát érinthetett, hiszen nem tudta visszatartani a könnyeit, bárhogy is próbálta.

Létezik vajon ennél nagyobb újra egymásra találás?

Még több sztárhír:

Ezek is érdekelhetnek

Friss