Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olyat gurít a Lidl, amire senki nem számított: ezt már nyitásra el fogják kapkodni

A karácsonyi slágertermék, a játékkonyha után újabb nagy dobással készül a gyereknek a Lidl. A német diszkont magyar boltjaiba napokon belül megérkezik a szupermarket játékszett.

A gyerekek imádják utánozni a felnőtteket, nem véletlenül készül el rengeteg háztartási kisgép, sőt komplett konyha is játék formájában. A Lidlben is kapható időszakosan, pontosan karácsony környékén a fa játékkonyha, amiért minden évben kígyóznak a sorok. A német diszkont most szintet lép és piacra dob egy igazán különleges játékkészletet, amivel a gyerekek otthon élvezhetik a vásárlás, kasszázás örömét.

A Lidl boltjaiban 2024. március 7-től, a készlet erejéig lehet majd megvásárolni a Smoby Szupermarket játékszett nevű játékot, ami a szórólap szerint egy sokoldalú szupermarket tologatható bevásárlókocsival. A készlet játékos módon fejleszti a fantáziát és a kreativitást, számos tartozékkal és funkcióval (pl. játék élelmiszerekkel, játék pénzzel, pénztárgép működő számológéppel és világító vonalkód-leolvasóval).

Az eladópult mérete 36x49x89 cm, a bevásárlókocsijé 44 cm, az ára pedig 19 999 Ft.

Habár a felnőtteket megosztja az önkiszolgáló kasszázás kérdése és sokan nem szeretik maguk szkennelni a termékeket, a gyerekek biztosan imádni fogják, hogy otthon játszhatnak majd boltosat.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss