Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ide Süss! Violetta fetás, lazacos palacsintája

MME MME
60 perc
rafinált
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A palacsinta hozzávalóit összekeverjük és kisütjük.
  2. A krémhez a fetát áttörjük, krémesre keverjük. Ízesítjük sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Hozzákeverjük a tejfölt is. Sűrű, krémes állagot kapunk. A lazacból 100 g-ot összeaprítunk és ezt is belekeverjük a krémbe.
  3. A tejföl habhoz a petrezselymet összeaprítjuk a lehető legfinomabbra. A tejföllel, sóval, borssal elkeverjük. Szifonba töltjük, és belecsavarunk 1-2 patront. Hűtjük.
  4. A tejföl krémhez a tejfölt sózzuk, borsozzuk. A tejszínt habbá verjük. Beleforgatjuk a tejszínbe.
  5. A palacsintákat megtöltjük a krémmel és a tetejükre egy pici szelet lazacot teszünk. A tányér aljára a tejföl krém kerül. Egy tányér közepére állítjuk a tekercset és tejfölhabbal díszítjük.

Még több recept az Ide Süss! versenyzőitől >>> 

Megjegyzés

Recept és fotó: Viasat3/Ide Süss! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss