Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a húsvét más lesz a királyi családban: Katalin betegsége miatt teljesen elzárkózik a világtól

default user icon
MME
Katalin és családja igen nehéz időszakon mennek keresztül, hiszen pénteken Wales hercegnéje videóüzenetben tudatta a nyilvánossággal, hogy daganatos betegséggel küzd. Az is kiderült, hogy a kemoterápiás kezelést is megkezdték, orvosai pedig bizakodóak, de most nyugalomra és sok pihenésre van szüksége. Ebből kifolyólag dönthetett úgy a család, hogy idén szakítanak a hagyományokkal, és másképpen ünneplik a húsvétot.

Katalin hercegné pénteken hozta nyilvánosságra azt a videoüzenetet, amiben többek között arról beszélt, hogy rákkal küzd. Mint monda, bizakodó, hiszen egy kiváló orvosi csapat áll mögötte, és a kemoterápiás kezelést is megkezdték már februárban. Úgy tudni, a januári hasi műtéte után vett szövettan eredményéből derült ki, hogy komoly baj van. Az viszont biztos, hogy az egész család mellette áll, Károly király, aki nem mellesleg hasonló betegséggel küzd, arról biztosította menyét, hogy száz százalékig támogatja és nagyon büszke rá, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalta diagnózisát.

Nem csoda, hogy Katalinék húsvétja is más lesz idén, mint ahogyan azt eddig ünnepelték. Vilmos herceg, a hercegné, valamint három gyermekük is úgy döntött, hogy nem vesznek részt a jövő heti hagyományos királyi húsvétvasárnapi istentiszteleten, hanem egymásra összpontosítják energiáikat. Egy bennfentes szerint Vilmos meg akarja védeni feleségét és gyermekeit ebben a nehéz időszakban – írja a Daily Mail.

Az ismeretlen informátor úgy fogalmaz, hogy a család a kelet-angliai Anmer Hallba szeretne elzárkózni a világtól, hiszen ők nem egy vállalat vagy egy óriáscég, hanem érző emberi lények. Károly király betegsége ellenére viszont részt akar venni a húsvéti istentiszteleten.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss